Menu

Örömmel jelentjük be, hogy megállapodást kötöttünk a magyar esport életben már közismert 20 éves FIFA játékossal, Horváth Gábor alias HorvaathGabor-ral.

Az együttműködés keretein belül általános menedzsment feladatokat látunk el Gábor számára, amelyben nagy hangsúlyt fektetünk a brandépítésre, valamint az esportolói karrierjének fejlesztésére.

Gábor legutóbb a DVSC Esport igazolt játékosa volt. Jelenleg szabadúszóként tevékenykedik, így legfontosabb feladataink közé tartozik, hogy egy olyan csapatot találjunk számára, ahol adottak a fejlődési feltételek céljai elérése érdekében.

Gábor eddigi elért, fontosabb eredményei:

  • NGES Magyar Kupa(1.hely)
  • Megyék Csatája (2.hely)
  • TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál (3.hely),
  • Hunesz Masters (5.hely)
  • Rocky Monday (1.hely),
  • SAS SE Hunesz Fifa Masters (1.hely)
  • 1on1 Christmas Cup Europe (1.hely)

Ismerjétek meg Gábort egy rövid bemutatkozó interjú formájában:

Mikor kezdtél fifázni és mióta űzöd esport szinten?

“A Fifa07-el találkoztam elsőnek, de az erőteljes áttörés a Fifa20-al kezdődött, amikor sikerült megnyernem az NGES országos bajnokságot PS4-en.”

– Milyen játékstílust képviselsz?

Szeretem birtokolni a labdát és indításokra, cselekre építeni a támadásaim.

– Mik az erősségeid és a gyengeségeid Fifában?

“Azt gondolom, hogy a gyengeségem közé tartozik az, hogy több gólos vezetés esetén hajlamos vagyok félvállról venni a mérközést, ami nagy hiba és ezt orvosolni fogjuk. Erősségemnek a higgadt játékstílust mondanám.”

– Mi volt a legjobb élményed az eddigi karriered alatt?

“A legkedvesebb élményem egyértelműen az volt, amikor sikerült kijutni a Puskás Stadionba a TippmixPro Magyar Esport Fesztiválon.”

– Mik a jövőbeli terveid/céljaid?

“Nagy célom, hogy a FIFA legyen a főállásom, és ezért fogok tenni a jövőben a Future Management segítségével. Szeretnék országos sikereket elérni, valamint nemzetközi szinten is szeretném megmérettetni magam. Az esport mellett pedig aktívan érdeklődök a streamelés után is. Rövid távú terveim között szerepel a streamer csatornám aktivizálása és felfuttatása.”

Gábor social media elérhetőségei:

Köszönjük a bizalmat Gábor, és nagyon várjuk a közös munkát!

Future Management

Leave a comment