Menu

Hatalmas örömmel jelentjük be, hogy stratégiai partnereink között üdvözölhetjük Magyarország legnagyobb esport és gaming centrumát, a Gamerland-et.

A múltban már több projekt kapcsán dolgoztunk együtt és látogattunk el a minden igényt kielégítő gamer paradicsomba, de most itt az ideje, hogy hivatalosan is bejelentsük amire oly büszkék vagyunk.

Mi is az a Gamerland?

Egy hely, ahova bármikor lejöhetsz a haverokkal gamelni. Egy hely, ahol nem jön zavarba a személyzet, ha megkérdezed milyen FPS játékok vannak, vagy hogy hány hertzes a monitor. Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvány szinte leviszi a hajad. Gigantikus terek, LED-fények, felfedezni váró faldizájn, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni kaják, ha úgy érzed lement a HP-d.

Gamerlandben profi számítógépek és konzolok mellett, VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, bootcamp szobát, foci arénát és még egy MMA ketrecet is találsz. A nemzetközi mintára készült Esport Arénánkban Közép-Európában egyedülálló Samsung The Wall microLED-falon élvezheted majd házi versenyeinket, a magyar esport bajnokság döntőit, és kedvenc sportközvetítéseidet.

A srácok persze nem csak a legmenőbbek, úgy mint a hely, hanem a legkirályabb arcok is, akik készséggel állnak rendelkezésedre bármiről is legyen szó. Éppen ez teszi olyan különlegessé az atmoszférát, ami azonnal arcba csap mihelyt belépsz a kapukon.

Miről szól az együttműködés?

Az együttműködésünknek köszönhetően a Future kötelékébe tartozó játékosok az alábbi előnyökben részesülnek

  • Ingyenesen felhasználható Gamerland kreditek minden hónapban
  • Bootcamp lehetőség az esportolóknak
  • Streamer szoba használat a tartalomgyártóknak

Egyebek mellett

  • Kölcsönös Médiabarter
  • Izgalmasabbnál izgalmasabb projektekben való közös munka

Mindezek alapján szeretnénk megköszönni a lehetőséget és izgatottan várjuk a jövőt.

Minden gamerlandel kapcsolatos további információt megtaláltok a weboldalukon – www.gamerland.hu – és social media felületeiken.

Share:

Leave a comment